Specialist in kunststof fotografie

Mooie producten verdienen mooie beelden

De mooiste producten ontstaan door kennis, vakmanschap en een sterk oog voor detail. Hierdoor ontstaan de producten waar uw klant naar op zoek is. Voor een sterke vermarkting van deze producten zijn professionele foto’s onmisbaar. Productfoto’s geven uw potentiële klant niet alleen een helder beeld van het product, sterke productbeelden zijn ook erg bepalend in het aankoopproces van een klant. Goede foto’s geven een product extra waarde, nog voordat de klant het product in de handen heeft gehad. 

Beeldstudio Oost is volledig gespecialiseerd in productfotografie. In onze studio in Haaksbergen hebben we alle tools in huis om uw product zo mooi mogelijk in beeld te brengen. Daarbij kijken we alles behalve alleen naar scherpte en resolutie. Door het toevoegen en manipuleren van licht, de juiste compositie, styling en nabewerking zorgen we voor ijzersterke fotografie geschikt voor een pakkende vermarkting van uw product. 

Vrijblijvende voorbeeldfoto laten maken?

Zien is geloven! Daarom deze hele maand een vrijblijvende eerste voorbeeldfoto van uw product. Zo laten we u graag zien wat de kracht is van een sterke productfoto. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Mail: info@beeldstudio-oost.nl

Op zoek naar sterke productfoto’s?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Alexander: 06 519 25 996 | Jeffrey: 06 340 14 220
of mail naar info@beeldstudio-oost.nl
Adres: Metaalstraat 18e | 7483 PD Haaksbergen
(Geopend op afspraak)
KvK: 72369485